23 Mayıs 2012 Çarşamba

Yetenek ve Başarı Timsalleri Serisi : )


Aklımıza  Gelen Herşey yetenekli ve başarılı kişileri yine takipte : )

Sizleri bugün yine freelance çalışan ve harikalar yaratan bir yetenekle buluşturuyoruz : ) Kendisi Bengi Gençer : ) 







Bengi Gençer,  Ankaralı bir illüstratör. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Ta­sarım Bölümü mezunu.Daha önce şirketlerde grafik tasarımcı olarak çalışmış fakat ne varsa bende var diyip freelance çalışmaya başlamış : ) 

Bir-Yay Yayınevi için masal, öykü ve ders kitapları çiziyor. Tübitak Bi­lim Çocuk ve Tübitak Meraklı Minik çocuk dergileri için her ay farklı ko­nuları çiziyor. 3 ayda bir yayınlanan ve alışveriş merkezlerinde ücretsiz olarak dağıtılan Minti Monti için çizim yapıyor.
 






 
Ayrıca  afiş, ambalaj tasarımı, banner tasarımı, broşür, davetiye tasarımları, özel günlere ait kartlar da hazırlıyor : )













Kendisi Yusuf Gençer’in eşi ve Duru’nun annesi olarak ifade ediyor ayrıca kendini : ) Evli, mutlu ve çocuklu hallerini çizimleriyle de bizimle bolca paylaşmakta : )




Kendisini takip eden ve hayran olan birisi olarak Yılbaşı çekilişi sonucunda hiç kimsede olmayan bir illüstrasyonuna bile sahibim : ) Masamın en özel köşesinde durur : ) Kendisine burdan tekrar sevgiler ve teşekkürler etmeyi bir borç bilirim : ) 


Bengi Gençer de bu tarz çizimlerini, özel günlerde paylaşmayı yada esprili sorular aracılığı ile takipçileriyle etkileşime geçerek buluşturmayı pek sevmektedir, aklınızda bulunsun : )






 Bengi Gencer'e ulaşmak, iletişime geçmek ve illüstrasyonlarını takip etmek isteyenler için websitesi http://www.bengigencer.com/  Ayrıca bengigencer[at]gmail[dot]com , http://friendfeed.com/bengigencer  ,  http://www.flickr.com/photos/bengigencer  : )

Yetenek ve basari timsalleri yazimiz ara ara devam edecektir : ) Bu seride yer almak isteyen var ise, kendisi bizim aklimizda yer almasini saglayabilir. İletisim icin twitter ve facebook sayfamiza beklerizz : )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder