11 Mayıs 2012 Cuma

Sinema… Her Daim Tercih Edilir


Havaların ısınmasıyla kapalı yerlerde olma isteği biz dahil herkeste azalmıştır diye düşünüyoruz. Bu  durumdan ne olursa olsun çok etkilenmeyen bir etkinliğin Sinema olduğunu düşündük ve size vizyona girecek filmlerden örnekler sunmak istedik.

İşte bu hafta vizyona girecek olan filmlerden bizim sizin için seçtiklerimiz : )

Güzel Ve Çirkin


Küçük bir fransız köyünde yaşayan belle, tekdüze hayatından sıkılmış durumdadır. Bir gün babasının gece yolunu kaybedip bir şatoda esir edilmesi üzerine Belle, hiç de beklemediği bir durumla karşılaşır, şatonun sahibi lanetlenmiş bir prenstir.



Çocuk filmi olarak düşünülse de biz büyüklerin de rağbet gösterebildiği filmlerden birisidir bizce. O nedenle ailecek gidebileceğinizi düşündüğümüz için önerilerimiz arasında…Hemde 3D teknolojisi ile karşınızda..

Film hakkında detaylı bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.

 
Uzun Boylu Esmer Adam



Woody Allen bu filmiyle de, ihtiraslarıyla, tutkularıyla, zaaflarıyla, endişeleriyle bir grup insanın, tehlikeli olabilecek sıkıntılarının öyküsünü anlatıyor. Romantik komedi türünde bu filmde hayranlıkla izlediğimiz usta oyunculardan Anthony Hopkins ve Antonio Banderas yer alıyor.



 Bu ikiliyi aynı filmde izlemek çok keyifli olacaktır bizce : ) Merakla vizyona girmesini beklemekteyiz..  Film hakkında detaylı bilgiye tamda burdan ulaşabilirsiniz.

Sağ Salim



Hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim'in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan yol macerasının anlatıldığı bir film... 



Türk sinemasının da sinema sektörüne kattığı hareketlilik kayda değer durumda bizce. O nedenle desteklenmesini düşünüyoruz Türk filmlerinin de… Film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için burdan buyrun : )

Hayat Sevince Güzel



Sinema konu olur da Yeşilçam’ın vazgeçilmez filmlerinden bahsetmemek olmaz diye düşündük. O nedenle unutulmaz Yeşilçam filmlerinden bir tanesini de listemize eklemek istedik. Kim bilir belki tekrar aklınıza gelir ve izlemek istersiniz : ) Çünkü Hayat Sevince Güzel : ) 



Aile, dram, komedi ve müzikal türünde eski bir Yeşilçam filmi… tekrar izlemeye değer bizce ya sizce ?

Açık Hava Sineması




Yaz ayları geldi… Peki yazın kapalı yerde film izlemek sizi sıkıyor mu? Bakın o zaman size güzel bir açık hava sineması önerisinde bulunalım. 

Batı Ataşehir’de bulunan Hillside Trio içinde yer alan Cinebonus Trio sinemaları Haziran ayından itibaren Açık Hava Sinemaları ile vizyondaki filmleri keyifle izleme şansı veriyor bizlere. Siz de yıldızlar altında, şezlong veya minderlere uzanıp film izlemek istiyorsanız tercihleriniz arasına alabilirsiniz Trio Sinemalarını.Kesinlikle deneyimlemelisiniz!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder