9 Mayıs 2012 Çarşamba

ÇOK YAŞA SEN ANNE !


Aklımıza gelen herşey derken aslında Aklımızdan Hiç Çıkmayan Annelerimiz blogumuzun misafiri olsunlar istedik : ) 


Benim annem güzel annem diyenler eminim size fikir vericek bişeyler bulacaksınız...

Biliyoruz ki en güzel hediye hala masum olan sıcacık bir öpücüktür annemiz için, kucak dolusu bir sarılma onlara dünyaları vermek demektir, Fakat bunun yanında annesini daha mutlu etmek isteyenlerimiz olacaktır.İşte bu yazı sizler için yazıldı.

Telaşla hepimiz ne hediye alsam, nereye götürsem, o günü nasıl planlasam gibi sorularla cebelleşiyor. Biz de sizler için minik bir araştırma yaptık. 

Çeşitli kategoriler halinde yayınlarsak kafanız daha az karışır diye düşündük :)  Umariz annenizi mutlu edecek en güzel fikri bulursunuz.

Mekan

Dur ben annemi bi gezdiriyim felekten bir gün çalalım diye düşünenler bu kategoride aslında çok seçenek var. Hem bu seçeneklerin çoğunu bulabilmeniz hem de uygun fiyatlarla bunlara sahip olabilmeniz için güvenilir bulduğumuz bir fırsat sitesini öneriyoruz. Tecrübe edindiğim ve bu konuda beni hiç yanıltmayan Grupanya’da İstanbul’un her iki yakasında geçerli olan bir sürü fırsat yayınlanmakta. 

İstanbul’un güzelliğini gözler önüne seren Ortaköy’de boğaza nazır bir kahvaltı fırsatı bizim dikkatimizi çekenler arasında. Fırsat detayına burdan ulaşabilirsiniz. 


Anadolu Yakası için de bir tercih yaptık sizin için. Pendik Marintürk City Port Beyce Sultan'da taze lezzetlerden oluşan serpme kahvaltı da bizim tercihlerimiz arasında. Fırsat detayına yine burdan   ulaşabilirsiniz.



Küçük Ev Aletleri

Annem daha az mutfakta olsa fena mı olur diyorsanız da bilindiği gibi küçük ama bir o kadar da işimize yarayan aletler annelerimizin kurtarıcılarıdır :) marka güveniliriğine inandığımız Arçelik , harfleri içerisinde sakladığı Kraliçe kelimesini annelerimize itham ediyor. Aynı zamanda biz çocukların anneleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri güzel bir etkinlik oluşturmuşlar. Etkinliğin adı Arçelik’le Pişiriyoruz. Etkinlik detayına tamda burdan ulaşabilirsiniz. Etkinliğe gidemiyorum ürünlerinden faydalanayım diyorsanız da seçebileceğiniz bir sürü ürünü var Arçelik’in. Çelik Naz’ın çıkardığı küçük olmayan ev aletleri de sizin aklınızı çelebilecek türden bizce :)


 
Takı

Benim annem başımın tacı gönlümün sultanıdır deriz ya hep bakın işte biz kadınlar için vazgeçilmez olan bir aksesuarda takıdır. Biz kadınlar takılarımızın hem gösterişli hem de zarif olmasını isteriz. Son zamanlarda daha çok renkli taşlarla süslenen Hürrem Sultan takıları moda olmaya başladı. Eğer sizin de tercihiniz bu yönde ise Muhteşem Yüzyıl ve Hürrem Sultan takılarının üreticisi olan Sirius Pırlanta’ya göz atmanızı öneririz. 


Tatil 

Her zaman minik kaçamaklar sevgili veya eşlerle yapılacak değil ya : ) Benim annem biraz dinlensin diyorsanız işte size değişik bir kaçamak fırsatı...Anneler gününün haftasonuna gelmesi sebebiyle biraz İstanbul kalabalığından uzaklaştırmak istersiniz belki diye düşündük. İstanbul’a yakın ama bir o kadar da gürültüden uzak tatil yerlerini sizin için araştırdık. Ağva Kurfal Otel'de konaklama, sabah lahvaltısı ve Göksu Nehri gezisi Grupanya aracılığı ile sizlere sunuluyor. 


 
Giyim/Kuşam

Annem hep giyinsin kuşansın ohh diyenlere de iki önerimiz var : ) Biri Marks&Spencer’dan geliyor.. Farklı tarzlara ve yaş gruplarına hitap eden bir çok seçenekle ve kalitesiyle güzel alternatifler yaratabilicek bir tercih olabilir. 


Bir seçeneği daha burda paylaşmadan edemiyoruz..Silk and Cashmere de yıllardır annelerin vazgeçilmezlerinden olmuştur bilirsiniz, yada denemediyseniz, anneniz pek sevinebilir..Anneler Gününe özel hediye tercihleri hazırlamışlar bunlarda websitelerinde mevcut  ayrıca %10 + %15 ‘lik  indirimleri de bu özel gün için cazip olabilir.



















Yeme/içme



Annelerimiz tatlı tatlı yesin tatlı tatlı konuşsunlar diye farklı alternatifler üretenler de var mesela Kahve Dünyası  Anneler Günü’ne özel  “ Annem İçin ” logolu renkli kutularda çikolatalar hazırlamış. 

Hatta tercihlere göre iki farklı renkte ve farklı boyutlarda kutularda hazırlamışlar. Çikolata seven annelere ve çikolata seven yavrularına duyurulur : ) Anneniz her gün ağzına birer tane atsa fena mı olur yani, bol bol mutluluk hormonu salgılasın bırakın : ) 

Kozmetik

Kadınların hiç biter mi kozmetik aşkı sorarım size… Bitmezzz !
Her kadın bayılır kendine bakmaya. Annelerimiz de hep güzel olsun istemez miyiz? Bakın Tekin Acar da bunu düşünmüş kozmetik ürünlerinde indirimler yapmış da yapmış… Parfümler mi dersiniz makyaj malzemeleri mi yoksa kişisel bakım ürünleri mi... Elbet sizde annenize uygun bir ürün tercih edebilirsiniz.Aklınızda bulunsun : )

 
Farklı Alternatifler

Yok ben tükettim bu fikirleri bana daha başka bişey lazım derseniz eğer onu da düşündük sizin için :)
Öncelikle size lazım olacak ne varsa farklı bir konseptle karşınıza çıkacak bir mağazaya gidiyoruz. 





The Company , Bodrum’da ve İstanbul’da 2 şubesi ile hizmet vermektedir. Ayrıca online alışveriş de yapabilirsiniz. Oldukça şirin, kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünlerle annenizi mest edebilirsiniz bizden söylemesi : ) Hemde 49TL üzeri alışverişlerinizde kargonuz onlardanmış  : )

Sosyal Medya

Dogo
Kendilerini  Türkiye’deki belki ''en ruh hastası'' tasarım firması olarak tanıtan sevgili Dogo yine yapmış yapacağını ve bakın neler hazırlamışlar : ) demişler ki Öpülesi Eller Annemize Ufak Bir Hediyemiz Var!!! Linki tıkla, resmi kaydet ve anneye yolla :))

http://www.dogostore.com/images/anneler_gunu_kartpostal.jpg

Sizde annenizi neşelendirmek istemez misiniz : ) Bence denenebilir : ) Bir çift yeni terlikle bu güzel not da çok iyi gidebilir : )


Profilo

Son olarak sizleri Profilo’nun Anneler Günü’ne özel hazırlanmış olan reklam filmiyle başbaşa bırakıyoruz.Eğleneceğinizden eminiz , biz çok beğendik  : )

Bu arada reklam filmiyle ayrıntılı bilgiyi de aklımıza gelmişken ekleyelim. 
Emeğe saygımız sonsuz :)


REKLAMVEREN: PROFİLO
REKLAM AJANSI: RAFİNERİ
YARATICI YÖNETMEN: Ufuk Uslu , Orkun Demirelli , Ayşe Bali
YARATICI EKİP: Setenay Özcan Yıldırım, Öznur Söylem
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ: Gökhan Öziş, Rida Kıraşı, Melis Şenol
STRATEJİK PLANLAMA Canan Pehlivanoglu, Can Çalışkan
AJANS PRODÜKTÖRÜ: Selen Tezol
PRODÜKSİYON ŞİRKETİ: Atlantik Film




Ve son olarak bizden tüm güzel annelerimize : ) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder