3 Mayıs 2013 Cuma

Okurlarımıza Kocaman Bir Teşekkür...




Bundan bir sene önce bir öğle yemeğinde aklımıza geldi bu fikir…Aklımıza bir sürü şey gelip kendi aramızda yazışmalar yaparken, neden bunları herkesle paylaşmayalım ki dedik :)

Her ne varsa aklımızda yazalım..Belki bir başkasının da aklına gelmiştir ve bize katılır :) Bugüne baktığımızda paylaştıklarımızı sizin de sevdiğinizi görüyoruz...



Bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkürü borç biliriz. Bu yazımızda en çok okunan 5 yazımızı sizlerle paylaşmak ve ufak bir kutlama yapmak isteriz :)  

1. Kahve İçmenin Adabı: Bizim gibi sizler de seviyorsunuz bu geleneksel içeceğimizi. Faydaları ve verdiği keyif paha biçilmez hem de bir kaç güzellik tüyosu ile sizlerle : )




 2. Anne, Ama Bu Başka Anne: Anne işte herşeyi başarır. Kariyer de yapar çocuk da yapar : ) Yazımızda da dediğimiz gibi bu anne başka anne. Karşımızda çok güçlü, çok bilinçli, sağlam adımlarla yürüyen, yaptığı işe sonuna kadar inanan ve güvenen, yazılarıyla insanları mest eden mükemmel bir anne ve kendinin farkında bir kadın çıktı, e bize de yazmak düştü : )





      3.Bulanıklığın İçinde Parıldayan İstanbul!: Ah İstanbul, kalpleri feteden, şarkılara, aşklara konu olan, kısacası her duyguyu içinde barındıran İstanbul… Onun adına ne yazsak az gelir.







4. Yetenek… En Büyük BaşarımızOlur mu? Olur!: Yetenek timsalleri başlıklı serimizin ilk yazısı. Yeteneklerimizin üzerine gitmemiz gerektiğini hep haykırmak istedik ve sizlerin de kendi yeteneklerinizi keşfetmenizi sağlamak amacıyla farklı yetenek timsallerini misafir ettik : )





5.   İstanbul’u Yaşamak: Yine İstanbul, yine çok okunan bir yazı : ) İstanbul temalı objelerden bahsetmek istedik.. İstanbul aşkını günlük hayatımızdaki objelerimize de geçiren tasarımları sizlerle paylaştık : ) 



      
Aklımıza daha neler geldi neler : ) Hepsi blogda sizlerin görüş ve beğenilerine açık beklemekteler : )

Biz size en çok okunan ilk 5 yazımızı sunduk. Sizin en çok beğendiğiniz yazımız var ise #ençoksevdigimyazınız hastagi ile bizimle paylaşır mısınız?

Aklımıza Gelen Herşey  kocaman bir teşekkür bizden sizlere : )

1. Yılımızı doldurduk : ) Umarız daha nice yıllar boyunca Aklımıza Gelen Herşey’i sizlerle paylaşmaya devam ederiz : )
Sevgilerimizle….


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder