25 Haziran 2012 Pazartesi

Vazgeçilmezlerimiz !




Günlük hayatımızda dilimize dolaşan kelimeler vardır, hani birlikte söylenen, tek basına bi türlü anmadığımız :) Aklımıza Gelen Herşey bugün sizler için vazgeçilmezleri yazıyor :) 




Aklımıza Gelen Herşey’in keyfi seven bloggerları; Signora_M ve Mrydrc’nin ilk olarak aklına 
Rakı – Balık ikilisi geliyor. Hele de şimdi yaz gelmiş, sahiller şenlenmiş, güneşin batışı rakı sofralarında izlenir olmuşken bunu unutmayı göze alamazdık :) 




Aklımıza Gelen Herşey’de okuduğunuz yazıların konuları genelde Signora_M ve Mrydrc’nın yaşadığı, gördüğü, tecrube ettiği olayları içermektedir. Bizim öğlen molalarımızda çok tercih ettiğimiz bir üçlü var ki kesinlikle vazgeçilmezimizdir. Çıtır çıtır desek, sokaktakileri daha güzeldir desek, hem ucuz hem de tok tutar desek  Simit – Peynir – Çay üçlemesi aklınıza gelir mi? : ) Miğdemiz her kazındığında, iş çıkışlarında sahilde yanımızdan hiç ayırmadığımız efsane tatlarımızdır onlar bizim : )



Yaz geldi, sahiller şenlendi. Biz henüz tatil moduna giremediğimizden midir bilmem ama sürekli Deniz – Kum – Güneş üçlüsünü düşünüyoruz :) Facebook, twitter ve diğer sosyal medya araçlarında bolca görsellerle bize hatırlatılan bu üçlüye en kısa zamanda kavuşmak hayali sardi bizi :) Şezlonglara uzanıp, gözlükleri takıp mis gibi bir keyif sürmek kimin vazgeçilmezi olmaz ki :)




Aklımıza Gelen Heşey’in yazarları olarakkeyfi severiz demiştik : ) Saat 11.00 olur. Ofiste muhakkak Signora_M Türk Kahvesi duyurusu yapar ve en az 3 kişi kesinlikle bulur. Bu geleneksel içecek bizim için çok anlamlı, hatta bununla ilgili de detaylı bir yazımızda vardır bizim Kahve İçmeninAdabı yazımıza bakmayan kaldıysa lütfen buyursun : )   Aklımıza gelen ikililerden olan Türk Kahvesi – Lokum hemen hemen tüm mekanlarda birlikte servis edilmekte. Eeee ağız tadını bilen kişiler olarak birlikte çok da lezzetli olduklarını belirtiriz : )




Teknolojik hayatın da vazgeçilmez ikilileri var aslında : ) Özellikle sosyal medyanın ön planda olduğu bu dönemde Telefon – Sarj ikilisi çantalarımızdan ayırmadığımız eşyalarımızdan oldu. Sürekli olarak sosyal medyayı kullanan veAklımıza Gelen Herşey’i  çok severek okuyan ve takip eden : ) sizlerin çokça ihtiyaç duyduğu bu ikiliyi yanınızdan ayırmanız sıkıntı yaratabilir : )




Mevsim yaz… Serinlemek için sadece su yetmiyor bazen : ) Hem tatlı yemek, hem serinlemek, hem de az kalori almak için aklımızdan hiç çıkmayan şeydir Yaz – Dondurma : ) Bu ikiliyi de tecrübe eden kişiler olarak, sizlere önerimiz de olmuştu hatırlatırız Dondurmayı Dalından yemediyseniz hala yazımız hala yayında bizce geç kalmayın : )




Bahar geldi geçti etrafımızda binbir çiçek kaldı ve biraz kalp çarpıntıları : ) Aşıkların medet umduğu bir ikili var sırada  Papatya – Fal ve buna ek olarak Seviyor – Sevmiyor ikilisi de aklımıza geliyor :) Bir çiçeğin yapraklarının insafına kaldıysa aşklar, durum cidden vahim diyebiliriz dimi : ) Şaka bir yana herhalde hepimiz hayatımızda bir kere bu fala bakmışızdır. Sonucu ne olur bilemeyiz ama kalbinizdeki aşkın karşılığını hep bulmanızı dileriz.


Son olarak ayrılmaz ikililere Aklımıza Gelen Herşey yazarları olarak Signora_M ve Mrydrc’yi yani kendimizi yazalım : )  İkimizin çabalarının sonucu olan bu blogun gün geçtikte okunma ve görüntülenme sayısı artıyor. Aklımıza Gelen Herşey’i  takip eden sizlere teşekkürü borç biliriz.

Yeni güzel yazılarda buluşmak dileğiyle… Vazgeçilmezleriniz hep yanınızda olsun  






2 yorum:

  1. rakı&balık tabiki vazgeçilmezimizdir.. e bir de sarı&kırmızı var onu unutmamak lazım ;)

    YanıtlaSil
  2. Sari kirmizi dersek sari lacivert siyah beyazi da unutmamak gerek degil mi:))

    YanıtlaSil