7 Haziran 2012 Perşembe

Yaza Merhaba Demek İstermisiniz?


Yaz geldi artık. Uzun ve soğuk bir kışın ardından yazın gelişini parti ile kutlamak iyi gelir diye düşündük : ) Ve sizler için çoşkunuzu tavan yapacağınız etklinlikleri yazıyoruz. 

Değişik mekanlarda hazırlanan bu partileri sizlere duyuralım da havamız değişsin diyoruz. Araştırmalara baktığımızda aslında o yağmurlu günlerde partilerin bir kısmı olmuş da bitmiş bile. Biz de artık güneşli güzeel günlerin etkinliklerini sizinle paylaşmak istedik. İşte önerilerimiz…




9 Haziran 2012 Şehrin karmaşasından çok uzak masmavi bir noktasında yepyeni sürprizlerinin müjdesiyle Solar Beach sezonu açıyor, açılışta gerçekleştirilecek yaza merhaba partisinde Savaş Özbey ve Hakan Gence'yi DJ kabininde İstanbullular ile buluşacaklar : ) Kaçar mı bizce kaçmaz : ) Kaçırmamak için ayrıntılar burda : )




8 Haziran 2012 Cuma günü beyoğlunda vazgeçilmez müziklerin dansı var...Bu partide isminden de anlaşılacağı gibi geçmişten günümüze gelen tüm parçalar sizinle buluşuyor. Eskilerin nostaljisi ile yeni dönem parçaların enerjisi birleştiğinde güzel bir atmosfer olacaktır diye düşünüyoruz. Nostaljiyi sevenler buyursunlarrrrr




9 Haziran 2012 Cumartesi günü için ise yok ben yabancı müzik sevmem, yok mu Türkçe Pop müzik çalan bir yer diyorsanız, bu önerimiz sizin için gelsin. Eğer 90’ların Türkçe Pop parçalarını özlediyseniz bu etkinlik tam size göre : )




Elektronik müzik severler…. 23 Haziran 2012 için sizleri de unutmadık. 3 Sahnede Dans Müziğinin Dünyaca Ünlü Yıldızları ile Yılın En Büyük Partisi! FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek dans müziği festivali, Burn Electronica Festival Istanbul 2012 geleceğin müziğini bugüne taşıyor!

Fazla söze gerek yok... Markus Schulz, gerçek bir superstar DJ olarak en iyi yaptığı işi yapmak için Burn Electronica FestivalIstanbul 2012'de!





 
30 Haziran 2012 Cumartesi günü Solar Beach'te gerçekleşecek olan Mono Festival'de müzik dünyasının yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimleri, gündüz saatlerinden itibaren sahne alacak. 10'a yakın yerli ve yabancı sanatçı, dansetmek, DJ performansları, deniz, enerji, dubstep, kum, güneş, heyecan, electronica, tuzlu ten, ayışığı, en sevdiğin t-shirt, indie pop, temiz hava, chillwave, kahkahalar, şehirden uzak kalmak… Bir gün bile olsa değerlendirmeye değer diye düşündük : ) Değerlendirmek isteyenler buyursunlar : )




 
Pozitif pozitif gezmek isteyenler koşunnn ! Pozitif Müzik, 25-28 Haziran arası Pazartesi’den Cuma’ya kadar Maçka Küçükçiftlik Park’ta müzik dünyasının parlayan yıldızlarını “Pozitif Günler” kapsamında ağırlayacak. Şehrin ortasında, Küçükçiftlik Park’ın rahat atmosferinde gerçekleşecek, farklı müzik türlerini barındıracak ve 4 gün sürecek bu konser serisiyle İstanbul’un geceleri hiç olmadığı kadar renklenecek. Zaz, Efes Pilsen Sponsorluğunda yine bu etkinlik kapsamında sahnede olcak !



Program ise şöyle
25 Haziran Pazartesi – Walk off the Earth & Nouvelle Vague "Dawn of Innocence"
26 Haziran Salı - Jessie J
27 Haziran Çarşamba - Efes Pilsen Sunar: ZAZ İstanbul
28 Haziran Perşembe – Garanti Bankası Sunar: Two Door Cinema Club & Metronomy

Programa bayıldım diyenler ayrıntılar ve biletler burada : ) 




Blogumuzun isminden de anlaşılacağı gibi bizim aklımıza sürekli birşeyler geliyor : ) duyurmamızı istediğiniz etkinlik, konser, parti gibi organizasyonlar var ise twitter ve facebook hesabımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hepinize bol güneşler : )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder