20 Haziran 2012 Çarşamba

Tak Takıştır Bilekler Şenlensin




Kadınlar dendiğinde aklınıza gelen ilk 3 şey desek ne derdiniz? 

Ayakkabı, çanta ve takı kelimelerini duyar gibi olduk : )

Biz kadınlar detaylara önem veririz ve şıklığın detaylarda gizli olduğunu düşünürüz genelde. Ufak detaylardan bahsederken aklımıza şimdilerde moda olan rengarenk bileklikler geldi. İnce, kalın, elde örülen, taşlarla süslenen, renkli vs…

Yazın gelmesiyle açılan kollarımızda bileklerimizi süsleyen rengarenk bileklikler tasarlanıyor. Plaj partilerinde ne taksam diye mi düşünüyorsunuz? Elbiselerinize uygun bileklikler mi arıyorsunuz. Sadece bileklik olarak bakmamak gerek diye düşünüyoruz. Bazı bileklikleri hal hal olarak da kullanabiliriz dimi? : ) 

Aklımıza Gelen Herşey, Sosyal medya aracılığı ile takip ettiğimiz ve pek bir beğendiğimiz kişilerin çalışmalarını ve güzel detayları sizinle paylaşıyor : )

Aman bu da pek kadın konusu diyen beyler bence siz eşinizi, sevgilinizi,arkadaşlarınızı pek bi mutlu edebilirsiniz bu yazının sonunda, bizden söylemesi : ))






Kendisini; Fashion Designer, Mumu's Mom and Blogger and the lover olarak tanımlıyor. 




“Güzel sanatlarda Grafik eğitimi alıp, ajansların tozunu yutmaya başlamışken, birden eline geçen fırsatı değerlendirerek, moda dünyasına canını atan, kabına sığmaz, hayalperest kova burcu, tüm hayvanlara aşık, aman şehirden biraz uzakta, doğanın içinde yaşayayım diye hayaller kuran ama diğer taraftan akıllanmaz, uslanmaz yanı kozmopolit şehir hayatına da bağımlı, dikiş dikip, örgü örerek ve blog tutarak ruhunu yatıştıran bir dişiyim.” Diyor Ahu Ateşel : )

Tasarımlarından da bu renkli kişiliğinin etkilerini görmemek mümkün değil bizce : )





Kendisi bir çok ortamda tasarımlarını sergilemeye başladı İstanbul içinde : ) Fakat iyi haber heryerden bu bilekliklere ulaşmamız için Gurunzi.com ‘da Ayse Kucuroglu ile satışta bu gördüğünüz harika tasarımlar : ) 




 Kendisine; sitesinden, twitter'dan ve facebook'tan ulaşmanız mümkün : ))






MyNita kızları Bianca Somer ve Özge Aksoy lise yıllarında tanışmışlar. Yakın iki dost olan kızlar, MyNita ile tasarımda da birlikteliklerini sürdürmeye karar vermişler : )

  


Renkli hayatlarını ve marjinal çizgilerini tasarımlarına taşımış ikili, ilk koleksiyonlarında “gothic” teması ağırlıklı çalışmaları mevcut. Çekiciliği ve kalitesiyle dikkat çeken ürünleri hakkında kızlar üstüne basarak şöyle diyorlar: “Asla kendimiz takmayacağımız bir ürün tasarlamıyoruz.”




Mynita kullanıcı adı ile sosyal medyada sürekli karşımıza çıkan bu kızlar, bizlere rengarenk bileklikler tasarlıyor.Alışılmışın dışında, farklılığın ön planda olduğu bu harika tasarımlar, en son #Bebek Şenliginde satışa sundu.

Ayrıca tüm tasarımlarını Lidyana.com sitesinden temin etmek mümkün : ) yani saldırınnn : )) Sonra pişman olmak da var : )



Kendilerine; sitelerinden, twitter'dan ve facebook'tan ulaşmanız mümkün : )
 
 
Eminiz ki bir çok kendi bilekliğini tasarlayan arkadaşlarımız vardır. Siz de tasarımlarınızın gösterilmesini mi istiyorsunuz ve blogunuz da yok mu? 

O durumda olanlar için sevgili DOGO yine bir platform oluşturdu. Kendi tasarımlarınızı adım adım resimleyip, başlangıçtan bitişe ladar yayınlamanıza izin veriyor. Her konuda harikalar yaratan DOGO bu konuda da sosyal medyada fark yarattı. Gerekli bilgilere Dogonun Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
Yaratıcılıkta sınır tanımam diyenler! Haydi çalışşın parmaklar, kurulsun hayaller, oluşsun yeni tasarımlar.

Bizi de unutmaz hediye ederseniz birer bileklik tabiki de bayılırız laf aramızda : )

2 yorum:

  1. Post için çok teşekkurler.Çok guzel bir suprız oldu bana.

    Sevgiler
    Ahu

    YanıtlaSil
  2. Emekle ve sevgiyle yapılan herşey blogumuzun baştacıdır..Biz teşekkür ederiz : )

    YanıtlaSil