6 Mart 2013 Çarşamba

Minik Detaylar Ağzımızın Suyunu Akıtmaya Yeter : )




Kısacık zamanınız var ama gelen misafirler çok da önemli… Böyle durumlarda zaman kısıtlı olur ya hep, bir de çok zor tariflerle uğraşmak istemiyorsunuz. O zaman size pratik öneriler sunalım istedik :)

Sevdiklerinize güzel görünümlü, hem göze hem mideye hitap edecek süprizler hazırlamak istiyor da olabilirsiniz..Bu tarif aslında çok işinize yarayacak emin olun : )  


Yapımı kolay, sunumu kolay ve renkli, bir o kadar da lezzetli önerilerimiz için bizi takip ediniz : )

Marshmallow’ları renklendirmeye pasta şekerlemeleri ile süslemeye ne dersiniz ? 
Bir paket marshmallow size yetecektir. Biraz çikolata yada vanilya sosu ile biraz da renkli minik şekerlemeler edinirseniz gerisi sizin zevkinize kalmış : ) Marshmallow’larınıza istediğiniz tasarımı uygulayın gitsin : ) 

Aslında illa şu malzemeyi kullanın bu şekerlemeleri üzerine yapıştırın diye bi kural yok : ) İstediğiniz malzemeleri farklı farklı kullanmak tamamen sizin damak tadınıza kalmış, sonrada afiyetle hüpletmenize : ) Bol bol ilham almanız içinse bol bol görsel paylaşalım istedik : ) Şimdiden hepinize kolay gelsin, afiyetler olsun : ) 












Ayy yok ben marshmallow sevmem diyorsanız muz yada kedidili kullanarak da aynı şekilde çeşitli süslemeler, şıklıklar yapmanız mümkün : ) 





Minik detaylar hayatımıza renk ve tat katar. Sizin de pratik çözümleriniz var ise bize kısaca yazabilirsiniz. #benimpratiklezzetim hastagi ile yazın paylaşalım : ) Bu arada tariflerimizi deneyenlerinizden fotoğraf isteriz ona göre ; )










Ne diyoruz her zaman Hayat Paylaşınca Güzel, e güzel lezzetler de paylaşınca daha tatlı olmaz mı…?

Ağzınızın tadının hiç bozulmaması dileğiyle…





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder